Je bekijkt nu Zomer trainingen Juli & Augustus

Zomer trainingen Juli & Augustus


Volwassenen
Goed nieuws, we hebben de agenda’s van de trainers gealigneerd en we gaan deze zomer slechts 2 trainingen moeten laten vallen! Tijdens de zomermaanden gaan we zoals elk jaar in vakantiemodus. Dit wil zeggen dat er gedurende juli en augustus op maandag, woensdag en vrijdag 1 gezamelijke training is voor de hele groep en dit telkens van 19:30-21:00.

Start-to-boxers
Wie normaal enkel start-to box meedoet raden we aan om gewoon de volledige 90min mee te doen, dit is een ideale periode om te proberen hoe je dit bevalt. Is dat fysiek echt nog te zwaar of om andere redenen kan je altijd nog om 20:30 stoppen in samenspraak met de trainer.

jeugd <12jaar
Voor onze jeugd voorzien we wel een aparte trainer, ze kunnen trainen zoals gewoonlijk op maandag en vrijdag, we starten wel een half uurtje later dus ze trainen van 19:30-20:30.

BJJ
De BJJ groep traint zoals altijd op vrijdag, ook zij starten een half uurtje later dus: 19:30-21:00.

OPGELET
Er is geen training op volgende datums:
Vrijdag 02-08-2024
Maandag 05-08-2024

Geef een reactie