Wat?

Khan’s zijn het graduatiesysteem van thaiboksen in België. ieder jaar organiseren we normaal gezien een examen waar je je vordering kan bewijzen Binnenkort kan je op deze pagina een programma vinden met voorbeeld technieken en combinaties die je voor elke graad moet beheersen. Let op, het examen is niet beperkt tot dit programma maar is vooral bedoeld om een idee te geven van de moeilijkheidsgraad en de aandachtspunten.

Wanneer?

 Zaterdag 27-05-2023

  • Volwassenen: 14:45u aanwezig en omgekleed 15u Start examen. 
  • Jeugd: 16:15u aanwezig en omgekleed 16:30u Start examen. 
  • Aansluiten BMA-BBQ


Wie?

Khan examen is voor iedereen die minstens 1 volledig seizoen regelmatig traint, fysiek en mentaal een volledige training vlot en met grote inzet kan afwerken, beschikt over gepaste thaibokskledij/bescherming én kan voldoen aan het volledige programma voor de te behalen Khan.
Is het nog te vroeg voor uw volgende examen, dan kan je komen om lekker mee te sparren en te supporteren voor je sportvrienden. 

Inschrijven?

Dat kan vanaf woensdag 03-05 na elke training bij een van de trainers.

Ben ik hiervoor geschikt?

Examens zijn altijd in overleg met je trainer, vraag dus ruim op voorhand advies. Doe je enkel start2boks? Dan heb je te weinig sparervaring en kan je jammer genoeg niet deelnemen.

Verloop?

Het examen verloopt zoals een gewone training, de trainers letten op je: technisch niveau, uitvoering, inzet en vakbekwaamheid als geoefend sporter.