Je bekijkt nu Verslag Thunderstruck 15-10-2022

Verslag Thunderstruck 15-10-2022

Jan nipt verloren, heel goeie tegenstander van de bulldogs. 2 ronden serieus wat moeten incasseren maar toch zelf nog mee blijven knokken. Jan kwam tijdens de derde ronde pas helemaal op dreef en begon zijn eigen stempel op de partij te drukken. mooie efficiente combinaties waar zijn tegenstander geen verhaal meer tegen had. Derde ronde nog best overtuigend gepakt, had er nog een vierde ronde gekomen zijn we zeker dat jan er helemaal over was gegaan. Net niet genoeg voor winst maar zeker klasse laten zien! Als zelfs de scheidsrechters achteraf komen zeggen hoe nipt het was, en hoe verrassend hij de derde ronde terugkwam weet je dat ze het menen. Kortom eerste partij heel veel geleerd, volgende keer knop iets vroeger omdraaien en de rest komt helemaal goed.

Michiel en z’n tegenstander waren heel erg aan elkaar gewaagd. Michiel heeft de eerste ronde heel overtuigend gewonnen en zelfs 8 tellen uitgedeeld. Mooie body shots, middle kicks, alles erop en eraan. Tweede ronde z’n tegenstander wat teveel ruimte gegeven en hem terug laten komen, deze ronde zouden we gelijk durven geven of licht in voordeel Michiel. Derde ronde kwam z’n tegenstander met wat meer druk aanzetten, een ronde verdiend voor de ander. Beide vechters zijn tot op het einde hard blijven knokken, ook respect voor michiel zijn tegenstander die na een zware eerste ronde toch nog een inhaalbeweging kon doordrukken. Resultaat volgens ons toch een beetje onterecht onbeslist, voor ons duidelijke winnaar.

Beiden bangelijk goed gevochten, we weten nu wat de werkpuntjes zijn en hieraan gaan we werken naar volgende keer toe.

Trotse trainers, dat belooft voor de toekomst!

 

 

enkele sfeerbeelden, met dank aan fotograaf David Tielemans

Geef een reactie